ТРАГЕДИЈА - Едно лице мртво во страотна сообраќајна несреќа

Тешка сообраќајна несреќа се случила на магистралниот пат од Пријепоље кај Бистрица.

Имено, во сообраќајката едно лице го загубило животот, а едно е повредено и однесено во болница.

Истрагата е во тек.

Loading...

JT Fixed Display