Ставил Нокиа 3310 под хидраулична преса. Погледнете што се случило...

Мобилниот телефон Нокиа 3310 остана запамтен како најцврст мобилен телефон кој некогаш е произведен.

 

Екипата на Јутјуб каналот „Hydraulic Press Channel“ одлучи да открие што ќе се случи доколку телефонот го стават под хидраулична преса.

Погледнете го резултатот...

Loading...