Самсунг подготвува изненадување: Овие мобилни телефони ќе бидат вистински хит! (ВИДЕО)

Ова ќе биде следната голема иновација кај мобилните телефони.

 

Не е првпат да слушаме вести за телефони кои се превиткуваат, а изгледа дека Самсунг е многу блиску до претставување на ваков уред.

Новите телефони на Самсунг ќе се појават под Galaxy X брендот.

Последните гласини се дека овие телефони би можеле да ги видиме за неколку месеци.

А еве и како ќе изгледаат:

Loading...