Пристигна новата Нокиа 3310, но со грешка поради која е речиси неупотреблива!

Светот со воодушевување го дочека враќањето на Нокиа 3310.

 

Ако планиравте да го купите овој мобилен телефон, би можеле да се разочарате.

Иако мобилниот телефон е значително подобрен во однос на оригиналот, и натаму комуницира со мрежи користејќи ја старата 2G фрекфенција која веќе е исклучена во многу делови од светот.

Канада, Австралија, Швајцарија, САД и Тајван досега ги исклучиле своите 2G мрежи или тоа го планираат во блиска иднина, па така овој мобилен телефон е неупотреблив во тие делови од светот.

Loading...

JT Fixed Display