Подгответе се за возење во автомобил БЕЗ ВОЗАЧ! (ВИДЕО)

Возењето во автомобил без возач кој доаѓа по вас и ве превезува на саканата дестинација и не е така далеку во иднината.

 

„Седрик“ е концепт на нов авртомобил без возач, волан, или педали.

Овој нов концептуален автомобил доаѓа по вас на само еден клик.

„Седрик“ е реализација на стратегијата за иднината на Фолксваген.

Loading...