ТЕШКИ ОБВИНЕНИЈА: НАСА крие вознемски животни форми на Месечината!

Во модерно доба многу популарни се теориите на заговори, а најновата која се поврзува за НАСА би можела да ја вознемири светската јавност.

 

Имено, Јутјуб каналот кој истражува живот во вселената „SecureTeam10“ тврди дека НАСА прикрива докази за постоење на вонземски животни форми.

Снимките ги забележало летало на НАСА, кое изминативе седум години кружи околу Месечината.

На каналот се објаевени серија снимени фотографии кои од различни агли прикажуваат објекти налик дискови.

Погледнете:

Loading...