СМРТОНОСНА НАУКА: Пет експерименти кои можеле да го уништат светот!

Во видео снимката можете да видите пет експерименти кои би можеле да го уништат светот, но сепак биле изведени.

 

Од најдлабоката бушотина на светот, до SETI програмата, погледнете ги овие научни експерименти за кои никој не знаел како ќе завршат.
Loading...