ПРОТЕКОА ФОТОГРАФИИ: Еве како ќе изгледа новиот Ајфон 8

Производството на новиот модел на Ајфон наводно започнува веќе во август, а свеченото претставување во септември.

 

Претходно се споменуваа „најголеми промени во дизајнот“, а судејќи по наводните фотографии, шпекулациите не се далеку од вистината.

Ако овие информации се вистините, екранот на новиот Ајфон 8 ќе ја прекрива целата предна страна на телефонот, а изгледот на камерата е исто така поинаков од претходните модели.

Loading...