Внимавајте: Се шири нов вирус, ви го заклучува компјутерот и бара 300 долари за отклучување

Најновата опасност за сите корисници на Windows оперативниот систем доаа од тројанец кој се вика Крипто Локер (Crypto Locker), кој е дефиниран како агресивен тројанец.

Повеќе: Внимавајте: Се шири нов вирус, ви го заклучува компјутерот и бара 300 долари за отклучување

„Winamp“ се продаде

Порталот „TechCrunch“ објави статија според која „Winamp“ и „Shoutcast“ се продадени на белгиската компанија „Radionomy“.

Повеќе: „Winamp“ се продаде

Уредите на „Samsung“ најбезбедни

Според најновото истражување на „ABI Research Samsung“ е водечки производител на софтвер за безбедност на мобилните уреди.

Повеќе: Уредите на „Samsung“ најбезбедни

КАКОВ КРАЈ НА 2013 ГОДИНА: Сонцето се „преврти наопаку“

Сонцето се „преврти наопаку“, откако неговиот северен и јужен пол си ги заменија местата и стигнаа до средината на 24 соларен циклус.

Повеќе: КАКОВ КРАЈ НА 2013 ГОДИНА: Сонцето се „преврти наопаку“

Претставен најголемиот телевизор во светот

„Samsung“ го претстави новиот 110-инчен „Ultra HD“TV.

Повеќе: Претставен најголемиот телевизор во светот

Подароци од „Apple“ во наредните 12 дена!

Сите сопственци на уреди од „Apple“ кои го користат iOS 7 од денес (26-ти декември), па сè до 6-ти јануари ќе добиваат еден нов божикен подарок дневно.

Повеќе: Подароци од „Apple“ во наредните 12 дена!

Страница 152 од 163