ВИДЕО: Microsoft го исмева Apple

Најновата реклама на Microsoft не враќа на најголемото ривалство помеѓу оваа компанија и Apple.

Повеќе: ВИДЕО: Microsoft го исмева Apple

Лажен YouTube опасен за корисниците на Chrome

Лажна YouTube наменета само за корисниците на Google Chrome е откриена од страна на експертите од „Zscaler ThreatLabz“.

Повеќе: Лажен YouTube опасен за корисниците на Chrome

ВИДЕО: Наполнете ја батеријата на мобилниот за 20 секунди!

Револуционерно откритие смислила тинејџерката Еша Каре (18) од Саратога, Калифорнија кој овозможува да ја наполните батеријата за само 20 секунди.

Повеќе: ВИДЕО: Наполнете ја батеријата на мобилниот за 20 секунди!

Страница 159 од 159