За пет години, Русите летаат на Месечина

Руските астронаути би требало за пет години да полетаат на Месечината, а конструкторите веќе работаат на изработка на нов вселенски брод кој екипажот ќе го спушти на Месечината и ќе го врати назад на Земјата.

Повеќе: За пет години, Русите летаат на Месечина

Страница 168 од 168