90% ОД ЛУЃЕТО ОДГОВАРААТ ПОГРЕШНО: Можете ли да ја решите оваа задача?

На прв поглед, оваа задача не изгледа тешка, но сепак 90% од луѓето одговориле погрешно! Дали сте меѓу нив или го знаете точното решение? Кој е вашиот одговор? Напишете во коментари на Фејсбук.

 

Loading...