90% од луѓето ќе одговорат погрешно: Кој е вашиот одговор?

Во прилог погледнете една интересна математичка загатка, на која повеќе од 90 отсто од луѓето одговараат погрешно. Погледнете ја задачата, а одговорите напиште ги во коментари на Фејсбук...

 

Loading...