90% од луѓето одговараат погрешно: Можете ли да ја решите оваа загатка?

На математичката задача во прилог, наводно, дури 90% од луѓето одговараат погрешно. Погледнете и напишете ни го вашиот одговор на Фејсбук...

Повеќе: 90% од луѓето одговараат погрешно: Можете ли да ја решите оваа загатка?

Многумина не можат, обидете се и вие! Пронајдете го животното на сликата! (ФОТО)

Малкумина се оние кои можат да ја забележат оваа пеперутка наречена „мртов лист“. Ако и натаму ви претставува проблем да ја пронајдете, погледнете ја сликата повнимателно - се наоѓа на средина од фотографијата:

Повеќе: Многумина не можат, обидете се и вие! Пронајдете го животното на сликата! (ФОТО)

ЖАБА ИЛИ КОЊ? Дури 94 отсто од луѓето НЕ МОЖАТ да го најдат коњот на оваа слика! (ФОТО)

Ви пренесуваме оптичка илузија која е вистински предизвик! Имено, како што се тврди, дури 94% од луѓето не можат да го пронајдат коњот на сликата. Дали сте меѓу нив?

Повеќе: ЖАБА ИЛИ КОЊ? Дури 94 отсто од луѓето НЕ МОЖАТ да го најдат коњот на оваа слика! (ФОТО)

Велат дека само генијалци можат да ја решат оваа загатка...

Велат дека само генијалци можат да ја решат оваа загатка. Дали сте еден од нив? Одговорите напишете ги во коментари на Фејсбук...

Повеќе: Велат дека само генијалци можат да ја решат оваа загатка...

Ако ја решите оваа загатка, имате МОЌЕН МОЗОК: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?

Во приземна куќа живееле црвен човек, црвена мачка, црвена риба. Во куќата имало црвен компјутер, црвена маса, црвен телефон, црвено купатило - се` било во црвена боја! Прашањето гласи: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?

Повеќе: Ако ја решите оваа загатка, имате МОЌЕН МОЗОК: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?

90% од луѓето одговараат погрешно: Можете ли да ја решите оваа загатка?

На математичката задача во прилог, наводно, дури 90% од луѓето одговараат погрешно. Погледнете и напишете ни го вашиот одговор на Фејсбук...

Повеќе: 90% од луѓето одговараат погрешно: Можете ли да ја решите оваа загатка?

Детска загатка го збуни светот: Го знаете ли вие точниот одговор?

Детска загатка го збуни светот: Го знаете ли вие точниот одговор? Одговорите напишете ги во коментари на Фејсбук...

Повеќе: Детска загатка го збуни светот: Го знаете ли вие точниот одговор?

Страница 2 од 3