Јадете лук и мед 7 дена и ќе видите што ќе се случи со вашето тело!

Лукот и медот можеби  ви изгледаат чудно во комбинација, но истата таа комбинација ќе направи чудо за вашето тело.

Повеќе: Јадете лук и мед 7 дена и ќе видите што ќе се случи со вашето тело!

Горка Диња - Карела (Момордика Карантиа)

Горка Диња е од семејството на Кукурбитакeае (Cucurbitaceae), билка која расте во тропски и суптропски подрачја на средна и јужна Америка, Африка и Азија.

Повеќе: Горка Диња - Карела (Момордика Карантиа)

ВАРУТЕНСИН - ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА КРВНИОТ ПРИТИСОК И ХОЛЕСТЕРОЛ

Зголемен крвен притисок е притисок во артериите повеќе од нормалното, најчесто без симптоми кои го зголемуваат ризикот настанување на пречки при работата на срцето, срцев удар, мозочен удар, анеуризми, оштетување на бубрезите и оштетување на очната позадина.

Повеќе: ВАРУТЕНСИН - ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА КРВНИОТ ПРИТИСОК И ХОЛЕСТЕРОЛ

Се прави за 5 минути, а топи 5 килограми! ОВА е магичната напивка за слабеење!

Вишокот килограми се опишува како прекумерно складирање масти во организмот. Мастите го загрозуваат вашето севкупно здравје, и значително влијаат на работата на органите како што се срцето, црниот дроб, зглобовите, а првенствено на колената и колковите.

Повеќе: Се прави за 5 минути, а топи 5 килограми! ОВА е магичната напивка за слабеење!

СТОП ЗА РАКОТ - Варумин

Што е канцер?


„Канцер“ е термин на кој му припаѓа голема група на болести кои се разликуваат во типот и локацијата, но имаат едно заедничко својство: ненормален и неконтролиран раст на клетките.

Повеќе: СТОП ЗА РАКОТ - Варумин

ГРИП - Вирусно Заболување

Грип е заразна болест која се вбројува во заболувања на органите за дишење, затоа што најчесто ги напаѓа органите за дишење. Грипот е акутна вирусна болест , што значи дека предизвикува вирус на грип. Болеста се појавува и во вид на епидемија и оандемија, кога е можни да оболат и по неколку милиони луѓе. Светот низ историјата се има соочено со неколку видови на пандемии, меѓу кои најпознати се во 1890, 1918 и 1957 година, кога болеста зафатила и до стотина милиони луѓе.

Повеќе: ГРИП - Вирусно Заболување

QYRA – INTENSIVE CARE COLLAGEN - Вистинската убавина доаѓа одвнатре

Употребата на колагенските пептиди како најмодерен пристап во сите области на современата медицина, како ортопедијата, трауматологија, естетска хирургија и дерматологија е се поактуелна тема.

Повеќе: QYRA – INTENSIVE CARE COLLAGEN - Вистинската убавина доаѓа одвнатре

ВАРУТЕНСИН - ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА КРВНИОТ ПРИТИСОК И ХОЛЕСТЕРОЛ

Зголемен крвен притисок е притисок во артериите повеќе од нормалното, најчесто без симптоми кои го зголемуваат ризикот настанување на пречки при работата на срцето, срцев удар, мозочен удар, анеуризми, оштетување на бубрезите и оштетување на очната позадина.

Повеќе: ВАРУТЕНСИН - ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА КРВНИОТ ПРИТИСОК И ХОЛЕСТЕРОЛ

ВАРУМИН - Деjството на билките борба против Артритис и Мултиплекс Склероза

Нов бран на заинтересираност за лекот ВАРУМИН доаѓа од заболените од мултиплекс склероза. Повод за надеж е писмото од благодарнос до Господинот Иван Ѓорѓиев (пронаоѓачот на лекот) од Крагуевчанката Салвица Ѓелиќ, која во него напишала дека по земањето на ВАРУМИН се чувствува исклучително добро, дека може да оди и дека прогледала на едното око, на кое ослепела како резултат на мултиплекс склерозата. Потоа многу луѓе се обиделе да стапат во контакт со неа, како би можеле лично да се уверат во тоа. Стигнале многу писма на која таа не може да стигне да одговори.

Повеќе: ВАРУМИН - Деjството на билките борба против Артритис и Мултиплекс Склероза

Страница 1 од 144

JT Fixed Display