Еве што се случува во вашето тело кога ќе престанете да пушите (ВИДЕО)

Пушачите секој ден одново и одново слушаат за она што цигарите му го прават на телото и здравјето и како штетните материи од тутунот и чадот влијаат на срцето и крвотокот.

 

Одвикнувањето од пушење е многу тешко, а многумина потклекнуваат пред цигарите и неколку години откако ќе ја изгаснат последната.

Во продолжение ви пренесуваме видео кое би можело да ве поттикне да се откажете од пушењето. На снимката прикажано е што се случува со телото кога ќе престанете да пушите:

Loading...